TiltrækkeTiltræk de rigtige medarbejdere
Rekruttering / Search & Selection


Viden og indsigt til at udfordre dine valg


Med en forretningsmæssig baggrund, hvor ledelse og eksekvering har været omdrejningspunkterne, har vi kompetencerne til at være din sparringspartner, der både kan forstå samt positivt udfordre din forretning.


Vi holder os skarpe på markedets udvikling gennem stor personlig interesse og stærke personlige relationer til erhvervslivet.


Dermed hjælper vi dig videre - uanset om du er en virksomhed i vækst, eller står over for en turnaround med genplaceringer.

Dette gældende for private som offentlige virksomheder.


Forståelse for din virksomhed og organisation


Skræddersyede processer, der tilpasses din virksomheds udfordringer, udfærdiges.


Efter mange år i branchen som leder og headhunter ved vi, at en succesfuld rekrutteringsproces kræver et grundigt forarbejde, en gensidig tillid samt en løbende dialog.


Tæt dialog – også med kandidaterne


Vi er ambassadør for dig, og sikrer at alle kandidater har en god oplevelse i forløbet.


Evnen til at indgå dialog er afgørende for, at kandidaten føler sig opdateret og professionelt behandlet.

Derfor er klare tilbagemeldinger i processen,  på analyser og egen performance i samtalerne også en integreret del af forløbet.


Kvalitetsopfølgning og evaluering


Da det for os ikke blot handler om at flytte mennesker fra ét virke til ét andet , er det naturligligt at lave en opfølgning på rekrutteringsprocessen hos henholdsvis dig som kunde, hos kandidater og hos den nye medarbejder.


Denne opfølgning og evaluering er ikke kun væsentlig for at sikre en god afslutning på processen, men også for at styrke fundamentet for et fremtidigt samarbejde imellem virksomheden og den nye medarbejder.


Den rette kandidat og proces


Stillingsanalyse
Stillingsanalyse
Stillingsanalyse
Stillingsanalyse
Stillingsanalyse


For at kunne gøre en forskel i din virksomhed vurderes alle kandidater for den rette faglige samt personlige profil.


Personlighedstest og referencerapporter indgår som en del af kandidatvurderingen.


Otto Consults search-proces er engageret. En tæt dialog med virksomheden, løbende statusrapportering og afstemning er naturligvis en integreret del af processen.Kontakt Otto Consult og få ro og overblik i din medarbejderstab


Er du nysgerrig efter at vide mere og høre, hvordan du kan få ro og overblik i din medarbejderstabs udvikling, så kontakt os.